Volgende agenda punten kwamen aanbod in 2023

 • Bij een hapje en een drankje gaf onze voorzitter op 3 januari een overzicht van de activiteiten van het voorbije jaar en van de planning voor 2023. 
  Vanaf nu komen we steeds om de veertien dagen op dinsdag samen. 

 • Op 17 januari gaven RiaM en DirkP, aan de hand van talrijke voorbeelden, uitleg over de langlopende uitdaging "Een drieluik maken" en over de jaarwerking rond "Nachtfotografie". Er kwamen vanuit de leden allerlei suggestie voor foto-uitstappen. 

 • Op 30 januari bespraken we, in groepjes van 4, foto's van leden. Dit werd daarna aan de ganse groep voorgelegd.
 • Nog een maand tot onze fototentoonstelling….. Op 14 februari hadden we onze eerste plaksessie, vervolg over veertien dagen. Plaksessie 14 februari
 • Tijdens 2022 hebben we 29 verenigingen van Schilde in beeld gebracht. Het resultaat kan je, naast persoonlijk werk, zien op onze tentoonstelling van half maart. Van deze 29 verenigingen kan je gedurende de maand maart een kenmerkende foto bekijken in de gangen van Werf44.

  GreetVT GreetVT 1858

 GreetVT_-1860.jpg GreetVT 1862

 • Op 14 maart kleefden we de laatste foto's voor de tentoonstelling, hingen we foto's in de gang op de 1 ste verdieping van Werf44 en hadden we een preview van de digireeks. We zijn klaar voor de tentoonstelling.

 • Een paar sfeerbeelden van de opening van de tentoonstelling op 17 maart.

 Tento 2 van 3    Tento 1 van 3    Tento 3 van 3

 •  28 maart: nabeschouwing van voorbije tentoonstelling. We maakten ook kennis met kandidaat nieuwe leden en Walter vertelde ons meer over nachtfotografie.  

DIT WAS HET PROGRAMMA VAN 2022

Nog steeds geplaagd door Corona moesten een aantal activiteiten terug via skype. We hadden goede hoop om toch een fysieke tentoonstelling te kunnen houden. De voorbereiding van de tentoonstelling ging door maar gebeurde grotendeels via Skype.

Voor de nieuwjaarreceptie hadden we ons goed warm aangekleed en buiten op veilige afstand van elkander hadden we een wandeling gemaakt, met als afsluiter een drankje.

 

Nieuwjaarsdrink 2

 

In maart konden we dan toch onze fysieke tentoonstelling houden 

Volgende punten kwamen aan bod in 2022:

Dit was het programma van 2021

 

Door Corona moesten we nog steeds activiteiten uitstellen. Gelukkig konden we via Skype contact houden, foto's bespreken, gastsprekers uitnodigen.... Maar we snakten naar fysieke bijeenkomsten. In september en oktober konden fysieke bijeenkomsten maar daarna was het terug naar af.

foto buitententoonstelling op grondvesten 2021

Door Corona hielden we voor het eerst een buitententoonstelling in Schiildepark samen met een virtuele tentoonstelling.

Volgende punten kwamen aan bod in 2021:

Dit was het programma van 2020
Peter Stes 2

2020 zullen we niet snel vergeten. De Corona pandemie, het overlijden van onze ex - voorzitter Peter Stes.

Noodgedwongen moesten we overschakelen naar skype vergaderingen. 

De Tentoonstelling kon nog doorgaan in februari net voor de uitbraak van de pandemie. 

Volgende punten kwamen aan bod in 2020:

Dit was het programma van 2019
Sandra en Diane Rivierenhog 1

 • Als Uitdaging kozen we in 2019 voor drie onderwerpen namelijk Silhouet, Reflectie en Schaduw. Het uiteindelijke resultaat moest leiden tot foto reeksen.
 • Storytelling aan de hand van een reeks foto's moet het verhaal duidelijk worden. Peter Stes maakte een heel aangrijpende fotoreeks in de vorm van een boek over het Ebola virus. Tijdens de tentoonstelling van 2020 werden deze foto's tentoongesteld, toen bij het begin van de pandemie COVID - 19. 

Volgende punten kwamen aan bod in 2019: